Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

0-60: PHARRELL'S NIEUWSTE MODEL

Pharrell Williams laat zich van zijn creatieve kant zien in deze 10-delige basketbalcollectie en benadrukt eenheid en identiteit via een terugkerende duimafdruk en een tie-dye kleurenpalet. De ster van de collectie is de gloednieuwe 0-60 performance basketbalsneaker. Het high-top model heeft een opvallende loopzool en een verstelbare inlegzool voor een nauwkeurige pasvorm en superieur comfort.

A BASKETBALL COLLECTION BY ADIDAS AND PHARRELL WILLIAMS

Toegewijd aan sport, competitie en creativiteit eert deze collectie de creatieve eenheid van basketbal. Pharrell Williams verenigt on-court performance met off-court lifestyle in zijn nieuwste collectie die zowel uit nieuwe als klassieke adidas-modellen bestaat.

ADIDAS ORIGINALS = PHARRELL WILLIAMS

De adidas Originals = Pharrell Williams collab werd voor het eerst in 2014 opgezet en is een vervolg van Pharrell’s visie om mensen te verenigen via liefde, passie, energie en kleur, en om zo de diversiteit van mensen te vieren.

"Ik probeer mijn platform te gebruiken als een middel voor mensen om hun verhaal te vertellen. Het doel van deze samenwerking is hen die kans te geven."

PHARRELL WILLIAMS

Tijdens mijn samenwerking met adidas Originals heb ik geprobeerd verhalen te vertellen die anders niet gehoord zouden worden en gebruik dit platform om waar mogelijk positieve energie te verspreiden. adidas en ik delen dezelfde waarden en zijn toegewijd aan het veranderen van levens via sport en te weten dat ons werk samen echt impact op anderen kan hebben, is waar het allemaal om draait. Onze samenwerking gaat om de erkenning en viering van verschillende kleuren, spiritualiteit en culturen. Het punt is de verschillen te benadrukken zodat mensen zich realiseren dat we ondanks al die verschillen eigenlijk hetzelfde zijn.

PHARRELL WILLIAMS