alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

grote maten

 
[125]
1 / 3
Paginavan 3

Grote maten

Als je een maatje meer hebt is het niet altijd even makkelijk om leuke sportkleding te vinden die goed zit en waar je je lekker en zelfverzekerd in voelt. De grote maten-collectie van adidas brengt daar verandering in. De plus size kleding is ontwikkeld om jouw zelfvertrouwen een boost te geven en je te laten stralen. De kledingstukken omarmen jouw vormen en laten ze het beste uitkomen. Daarnaast beschikken ze over de benodigde functionaliteiten die jou comfortabel en droog door je workout heen te helpen. De perfecte ingrediënten voor een ontspannen sportsessie!

Een boost voor je zelfvertrouwen

Het maakt niet uit of je een grote of een kleine maat hebt, we willen ons allemaal vrij en zelfverzekerd voelen en ons niet druk maken om ons uiterlijk als we aan het sporten zijn. Sporten is een van de beste en meest toegankelijke manieren om je goed te voelen over jezelf en je lichaam. Als je fanatiek gaat bewegen komen er al na zo’n twintig tot dertig minuten endorfine, serotonine en dopamine vrij in je lichaam. Deze stoffen zorgen allemaal voor een gelukkig en tevreden gevoel. Daarnaast vergroot sporten je zelfvertrouwen en je slaapt er beter door. Des te meer reden om wat vaker je hardloopschoenen uit de kast te halen of je in te schrijven bij de sportschool. Kun je gelijk je nieuwe sportoutfit showen.

Lekker in je vel in plus size adidas

Neem een kijkje in de grote maten-collectie van adidas en gun jezelf iets nieuws. Een nieuwe outfit geeft je een zelfverzekerd gevoel en dat straal je ook uit. Je hebt het verdiend na al dat harde werk in de sportschool! Ook wanneer je niet aan het sporten bent kun je de show stelen in je adidas outfit; deze items geven elke look de sportieve twist waar je naar op zoek bent.