alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 100 DAGEN
adidas cadeau kaart nu online verkrijgbaar

Rode rokken en jurken

 
[3]

Rode rokken en jurken

Rood staat voor pure passie, onuitputtelijke kracht en een flinke dosis energie. Rokken en jurken in deze kleur capituleren deze eigenschappen regelrecht in jouw spel. Tennis, badminton, squash of andere sporten; in deze outfits imponeer je elke tegenstander. Of de rest van de medemens. Want rode rokken en jurken draag je ook prima naast het sportveld. Rood staat voor vitaliteit, geeft elke outfit een boost en zet jou als persoon duidelijk in de schijnwerpers. In elke dame schuilt een vurige lady in red.

Rood is de kleur van winnaressen

Rode jurken en rode rokken matchen perfect bij de kleur van het gravel. Met deze items zie je er niet alleen smashing uit, maar smash je ook iedereen keihard van de baan. Voordeel is dat je rode hoofd niet opvalt dankzij de tint van jouw outfits. Daar hoef je hoe dan ook niet voor te vrezen, want de technische snufjes die subtiel in de rode rokken en jurken zijn verwerkt houden jouw lichaamstemperatuur op peil. Daarbij zorgt de combinatie van open mesh en lichtgewicht jersey ervoor dat de ventilatie op gang komt. Dit geeft jou extra kracht om als een wervelwind de baan over te vliegen. De geraffineerd geplaatste korte leggings onder de rode rokken en rode jurken behoeden jou voor gênante momenten wanneer ze omhoog dreigen te waaien.

Casual in het rood

Dat sportieve jurkjes ook vrouwelijk kunnen zijn, laten de nauwsluitende modellen uit de rode rokken en jurken collectie zien. Daarbij past spelen met trends uit verschillende tijdperiodes goed bij de athleisure stijl die adidas zo kenmerkt. De fijne materialen en gebruikte pasvormen verrassen keer op keer. Maar de kleur rood zal altijd de constante vormen. Want deze kleur zal nooit haar kracht verliezen. Verrijk jouw garderobe met rode rokken en jurken en je hebt altijd een item waarin jij je sterk voelt.