alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HEREN
  • DAMES
  • KIDS
  • NIEUW
  • SPORTEN
  • COLLECTIES
  • OUTLET
Je winkelwagen is leeg

trainingspakken rood

 
[79]
1 / 2
Paginavan 2

Rode trainingspakken

Nu hebben we ook onze originele adidas stijl een moderne update gegeven, zodat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. adidas trainingspakken passen perfect en bieden een essentiële laag. De rode trainingspakken van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Gemaakt voor creators – adidas rode trainingspakken

Of het nou een merk is zoals Athletics, Performance of Originals, met adidas trainingspakken trek je de aandacht tijdens je trainingssessie en ook op weg ernaartoe. Performance is de productlijn voor sporters die de hoogste eisen aan zichzelf stellen en hun eigen regels wat betreft mode schrijven. Oude schatten en innovaties verenigd onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de afwisselende wereld van adidas Originals. Onze trainingspakkencollecties bestaan uit Tiro, RDY en Clima.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen heren, dames en kinderen de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. Show je persoonlijke stijl, die helemaal van jou is, met rode trainingspakken van adidas.