alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

roze accessoires

 
[49]
1 / 2
Paginavan 2

Roze accessoires

De correcte gear is essentieel. adidas accessoires verrassen met mooie details, zodat jij je op je volgende doel kunt concentreren. Het karakteristieke adidas design komt in al onze collecties terug. Op deze manier hopen we je te inspireren om je elke dag opnieuw authentiek en zelfverzekerd te voelen. Ontdek die vernieuwer in jou en laat iedereen zien wat je kunt met adidas accessoires. Met deze roze accessoires ben je uitstekend voorbereid.

Gemaakt voor creators – adidas roze accessoires

Katoen, gerecycled polyester, nylon, bovenwerk van suède en leer en polyester behoren tot de materialen die wij gebruiken om onze accessoires te maken.

Je vindt trends die al legendarisch potentieel hebben in de accessoirecollecties van merken zoals Athletics, Originals of Performance. Performance staat voor extra motivatie en prestaties. Dierbare klassiekers en innovaties verenigd onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de afwisselende wereld van adidas Originals. Clima, Trefoil en Essentials zijn onze bekende accessoirecollecties.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen heren, dames en kinderen de regels breken en herschrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken. Roze accessoires van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om elke dag opnieuw je doelen te overstijgen.