alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

roze sport bh

 
[9]

Roze bh's

Nu hebben we ook onze authentieke adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Jij legt de basis met de bh's van adidas. Zij bewegen met al jouw bewegingen mee en bieden tegelijkertijd alle steun die je nodig hebt tijdens je workout. De roze bh's van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Bepaal je eigen regels – adidas roze bh's

Of het nou een merk is zoals Originals, TERREX of Five Ten, met adidas bh's trek je de aandacht tijdens je trainingssessie en ook op weg ernaartoe. Functionele designs die performance leveren waarop je kunt rekenen. Dit is adidas Terrex. Performance is gemaakt voor sporters die niet in willen leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke nadruk op performance. Blijf legendarisch met adidas Originals. Het merk blijft ons inspireren om de status quo in twijfel te trekken, ondanks de relaxte retro vibes. Je vindt bh's in de RDY, Ryv en Classics collecties.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen heren, dames en kinderen de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna weer in twijfel te trekken. Roze bh's van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag jezelf te blijven verbeteren.