alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

hoodie skater

 
[6]

Hoodies voor skate

Leg jij de lat ook heel hoog? Wij weten dat details een doorslaggevende factor vormen. Met onze outfits hoef je niets van jouw dynamiek op te offeren voor een voortreffelijke stijl. Hoe tackle jij minder motivatie? Tijdens het beoefenen van skaten is de moeilijkste tegenstander altijd jezelf! Onze outfits maken meer beweging mogelijk en stretchen mee, zodat je volledige bewegingsvrijheid hebt en niets het beoefenen van jouw favoriete sport i de weg staat. Onze hoodies hebben de juiste stijl voor jou en je wensen, dus dat betekent dat je altijd jouw persoonlijke potentieel kunt vervullen. Met deze hoodies voor skate ben je uitstekend uitgerust.

Schrijf je eigen regels – adidas hoodies voor skate

Onze hoodies zijn verkrijgbaar in grijs, wit, blauw en tal van andere kleuren.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen heren en dames de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. De toekomst is nu. Shop adidas hoodies voor skate en profiteer van het moment.