alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

skater jas

 
[7]

Jassen voor skate

Leg jij de lat ook heel hoog? Wij weten dat details een doorslaggevende factor vormen. Met onze outfits hoef je niets van jouw dynamiek op te geven voor een uitmuntende stijl. Als jouw sport skaten is, heb je uithoudingsvermogen nodig om je doelen te bereiken. adidas kleding is gemaakt van stoffen die met je meebewegen om jou comfortabel te houden, zodat je alles kunt geven. Onze collecties bieden een scala van designs die perfect op jouw vereisten zijn afgestemd. In adidas jassen zie je er altijd comfortabel en stijlvol uit. Met deze jassen voor skate ben je uitstekend uitgerust.

The brand with the three stripes – adidas jassen voor skate

Er zijn jassen in zwart, grijs, beige en tal van andere kleuren.

Wil jij de regels breken en opnieuw bepalen? Je kunt zowel plezier hebben als jezelf verbeteren met onze artikelen voor heren en dames. Show je persoonlijke stijl, die helemaal van jou is, met jassen voor skate van adidas.