alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

skater sweater

 
[6]
Originals Zwart Tyshawn Trui (Uniseks)Originals Zwart Tyshawn Trui (Uniseks)

Tyshawn Trui (Uniseks)

Originals

Originals Wit Dill Graphic Hoodie (Uniseks)Originals Wit Dill Graphic Hoodie (Uniseks)

Dill Graphic Hoodie (Uniseks)

Originals

Originals Blauw ZANDER G HOODIEOriginals Blauw ZANDER G HOODIE

ZANDER G HOODIE

Originals

Sweaters voor skate

Leg jij de lat ook extreem hoog? Wij weten dat details het verschil maken. Met onze outfits hoef je niets van jouw dynamiek op te geven voor een uitmuntende stijl. Hoe tackle jij een dip in je motivatie? Tijdens het beoefenen van skaten is de lastigste tegenstander altijd jezelf! Onze outfits maken meer beweging mogelijk en stretchen mee, zodat je volledige bewegingsvrijheid hebt en niets het beoefenen van jouw favoriete sport i de weg staat. Onze collecties bestaan uit een scala van designs die perfect op jouw behoeften zijn afgestemd. Met adidas sweaters zie je er stijlvol en comfortabel uit. De sweaters voor skate van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Bepaal je eigen regels – adidas sweaters voor skate

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren en dames. We hebben sweaters in turquoise, wit, beige en tal van andere kleuren. De toekomst start nu. Koop adidas sweaters voor skate en schitter.