alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis Verzendopties & 60 dagen Retour
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

skatetassen

 
[1]

Skatetassen

Met adidas accessoires heb je een basis waar je 100% op kunt rekenen zonder functionaliteit of stijl op te offeren. Het karakteristieke adidas design komt in al onze collecties terug. Op deze manier hopen we je te inspireren om je iedere dag zelfbewust en authentiek te voelen. Vandaag heb je sport gepland? Onze skatetassen hebben ruimte voor alle spullen die je nodig hebt voor je volgende workout. Ze hebben tal van compartimenten en ritsvakken, dus dat betekent dat je dingen precies kunt sorteren zoals jij wilt. Met deze skatetassen ben je uitstekend uitgerust.

Verzin je eigen regels – adidas skatetassen

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen heren en dames de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. De toekomst start nu. Shop adidas skatetassen en profiteer van het moment.

RugzakTassenAdidas trefoil rugzakSporttasZwemtassenWandelrugzakPeuter rugzak jongenMeisje rugzak