alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

spanje shirt

 
[5]

Shirts

Wat motiveert jou? Sportief design, casual retro vibes en een breed assortiment aan authentieke outfits vormen jouw inspiratie voor een casual, relaxte style. Onze shirts hebben precies de juiste stijl voor jou en je behoeften, dus dat betekent dat je altijd jouw persoonlijke potentieel kunt vervullen. Met deze shirts ben je uitstekend uitgerust.

Gemaakt voor creators – adidas shirts

Je vindt shirts in de RDY en Clima collecties. Groen, blauw, wit en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze shirts.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen heren, dames en kinderen de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken. Shirts van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag opnieuw je persoonlijke record te verbeteren.