alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Spikes

 
[122]
1 / 3
Paginavan 3

Spikes

Extra grip en meer balans nodig? Schoenen met spikes zijn dé uitkomst. Op het golfveld of op de atletiekbaan. Met deze speciale nopschoenen sta je heel wat steviger op de ondergrond. En zet je krachtiger af. Waardoor je bewegingen beter gecoördineerd zijn en jij betere resultaten gaat leveren. Een effectieve backswing of een snellere sprint: Met deze stekelige sportmaten aan je voeten ben je gegarandeerd scherper. En wanneer je met je hoofd in de wolken dreigt te gaan lopen, houden deze noppen jou met beide voeten op de grond.

Altijd in je nopjes met adidas spikes

Het synthetische bovenwerk heeft het vermogen om bescherming te bieden, zonder in te leveren op comfort en efficiëntie. Het materiaal kan wel tegen een stootje en biedt weerstand tegen alle weerelementen. Daarbij zorgt de flexibiliteit van het schoeisel voor extra controle en responsieve weerkracht. Dit geeft jou het vertrouwen, de kracht en moed om het heft in eigen handen te nemen. Door de aansluitende pasvorm coördineer je moeiteloos jouw voetenwerk. Op deze manier kun je gecontroleerd jouw energie doseren. De Boost-middenzool zorgt voor een extra impuls die ervoor zorgt dat jouw inzet nog beter tot uiting komt. Maar de primaire X-Traxion noppen zijn het echte geheime wapen van deze wonderpantoffels. Door de krachtige energiecirculatie kun je precies op de juiste momenten afzetten, profiteren van de demping, jezelf positioneren en snelheid winnen. Het is verbluffend hoeveel verschil de speciale loopzolen met spikes kunnen maken. Ga voor het beste resultaat en zet je beste beentje voor.

Sportschoenen met een scherpe missie

Deze spikes vormen het fundament van jouw verdere golf- of sprintoutfit. Gun jouw magische muiltjes enkel het beste en haal de juiste sportsokken uit de la voordat je jouw voeten in deze professionele exemplaren laat glijden. Of je de professionaliteit door laat lopen in de rest van je sporttenue is aan jou. Maar één ding is zeker: Met deze adidas spikes zet jij de puntige puntjes op de i.