alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

turquoise leggings

 
[8]

Turquoise leggings

Met kleding in precies die authentieke adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Met leggings van adidas ben je klaar voor wat er op je pad komt. Een unieke stijl komt samen met state-of-the-art materialen en technologieën, zodat je overal en altijd comfortabel bent. Met deze turquoise leggings ben je uitstekend voorbereid.

Schrijf je eigen regels – adidas turquoise leggings

Met leggingcollecties als Performance en Originals ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Dierbare originals en innovaties verenigd onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de diverse wereld van adidas Originals. Performance is de productlijn voor sporters die het beste van zichzelf eisen en wat betreft mode hun eigen regels opstellen.

Mensen die creativiteit inzetten om hun wereld te transformeren – adidas producten voor dames en kinderen. Show je persoonlijke stijl, die helemaal van jou is, met turquoise leggings van adidas.