alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Veldhockeytassen

 
[4]

Veldhockeytassen

Schoenen, sokken, het tenue, een bitje en natuurlijk: De hockeystick. Jouw essentiële gereedschap voor elke hockeytraining, wedstrijd en toernooi. Bij elkaar is dat nogal wat bagage die je mee moet slepen naar het hockeyveld. En weer terug. Daarnaast wil je jouw hockeyuitrusting zo onbeschadigd mogelijk houden, zodat je je voor de volle 100% kunt inzetten op het hockeyveld. Om alles zo handig en beschermd mogelijk te vervoeren bieden hockeytassen uitkomst. Deze bagagedragers zijn speciaal gebouwd voor fanatieke hockeyers die hun sportuitrusting serieus nemen. Hierdoor kun jij je volledig focussen presenteren op het pakken van de punten. Die je dan op je beurt weer mee kunt nemen naar huis, in jouw adidas hockeytas welteverstaan.

Alle essentials gaan mee in de juiste veldhockeytassen

Om alles uit jezelf te kunnen halen, moet je je volledig kunnen richten op de sport. Een goede voorbereiding is het halve werk. Praktische extraatjes ondersteunen jou in de aanloop van elke wedstrijd. Zo maakt een sporttas op wieltjes of een rugzak met extra ruimte jouw reis naar de overwinning al een behoorlijk stuk makkelijker. De verborgen kracht van deze handige hockeytassen komt van binnenuit. Allerlei slimme opbergmanieren geven jou inzicht in jouw uitrusting, zodat je het overzicht op het hockeyveld kunt behouden. Een apart vak voor jouw hockeyschoenen, een speciale plek voor de bidon en een aparte rits waarin je jouw waardevolle spullen in kwijt kan. Maar vergeet vooral het ultieme hockeywapen, de stick, niet!

Laat genoeg ruimte over voor de trofee

Om jouw instrument te beschermen kun je kiezen voor een hockeytas met een apart ingebouwde ruimte voor de stick. Wil je meerdere hockeysticks vervoeren? Kies dan voor een speciale hockeysticktas. Hierin kun je meerdere sticks kwijt en blijft er nog genoeg ruimte over voor andere waardevolle spullen. De sterke karabijnhaak geeft jou de keuze: Hang je de tas aan je andere bagage of klik je jouw bidon eraan vast. Deze veldhockeytassen zorgen voor de juiste voorbereiding en zetten elke tegenstander in de strafcorner.