alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

hockeyschoenen heren

 
[10]
Veld Hockey Blauw Zone Dox 2.0S SchoenenVeld Hockey Blauw Zone Dox 2.0S Schoenen

Zone Dox 2.0S Schoenen

Veld Hockey

Hockeyschoenen voor heren

De adidas schoenencollectie voor heren is de perfecte combinatie van performance, looks en comfort. adidas schoenen brengen jouw look naar een compleet nieuw niveau. Ontdek wat het betekent om de perfecte kleding te dragen en een prestatie neer te zetten die jouw team waardig is. Overwin je beperkingen bij hockey met de technische designs en gerichte ondersteuning van adidas schoenen. Jouw hockeyschoenen doen een heleboel werk en geven jou de kans om een statement te maken. De materialen en technologieën die zijn ontwikkeld door adidas, zijn ontworpen om jou perfect te ondersteunen. Onze hockeyschoenen voor heren bieden je een stijlvol voordeel.

Gemaakt voor creators – adidas hockeyschoenen voor heren

Wij hebben alles voor je sport, zodat je erg gemotiveerd bent om je beste prestatie neer te zetten tijdens het hockey: hockeyschoenen van adidas.

Oranje, zwart, wit en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze hockeyschoenen.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren. Het maakt niet uit of je de sportieve eigenschappen het belangrijkst vindt of de stijl: onze kleding voor heren helpt je om in elke situatie verder te komen. Hockeyschoenen voor heren van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om elke dag je persoonlijke record te verbeteren.