alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Wintersportkleding

 
[283]
1 / 6
Paginavan 6

Stijlvol de sneeuw in met de adidas wintersportkleding

Wintersportkleding is er met een reden. De juiste kleding voor wintersport biedt meer dan de standaard sportkleding. Het biedt het comfort van de reguliere sportkleding en de juiste bescherming tegen de kou en andere weersinvloeden van wintersportgebieden. Wanneer je gaat wintersporten krijg je te maken met verschillende weersomstandigheden. Het kan gebeuren dat het stralend weer is, maar het kan daarnaast ook erg koud zijn. Voor de beste wintersport beleving zijn dat zaken waar je rekening mee wilt houden als je op zoek gaat naar wintersport kleren.

Gebruik van de juiste technologieën

Tijdens het wintersporten ga jij tot het uiterste, je hebt ademende kleding nodig die het zweet afvoert en de warmte op de juiste manier vasthoudt. Om blessures te voorkomen is er bescherming nodig tegen de uv-straling en de juiste ondersteuning van de spieren en gewrichten. De wintersportkleding van adidas is hiervoor gemaakt. Door het gebruik van de juiste technologieën bij de kleding voor wintersport, kun jij als wintersporter comfortabel de helling afdalen, zonder de ongemakken van niet goed ventilerende kleding of kleding die niet comfortabel zit.

Gebruik tijdens de wintersport meerdere lagen kleding

Hoe hoger je in een wintersportgebied komt, hoe kouder het is. Met wintersportkleding kan hier rekening mee gehouden worden. Door ademende lagen te dragen kan er bij warmere gebieden wat kleding uitgedaan worden en op hogere gebieden kan er weer extra kleding aangetrokken worden. Al deze verschillende lagen wintersport kleding heeft adidas in het assortiment, en allemaal voorzien van de juiste technologieën voor comfort en bescherming tijdens het sporten. Ook geschikt voor een actieve buitentraining als je niet op wintersport bent. Niet alleen voor de wintersport is de wintersport kleding van adidas geschikt. Ben jij een actieve buitensporter die graag een rondje gaat hardlopen, een stuk gaat fietsen of de fitness training graag in de buitenlucht doet, ook dan heeft adidas de juiste wintersport kleren voor de juiste comfort en bescherming.