alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

wit bodywarmers

 
[1]

Witte bodywarmers

Accessoires kunnen een cruciale rol spelen. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden de ondersteuning die je nodig hebt. Het kenmerkende adidas design komt overal in terug. Op deze manier hopen we je te inspireren om je dag na dag zelfverzekerd en authentiek te voelen. Er is een hele wereld die op jou wacht! adidas bodywarmers staan voor functionele designs die je bescherming tegen de elementen geven – in de natuur, in de bergen en in de stad. Onze witte bodywarmers bieden je stijl.

The brand with the three stripes – adidas witte bodywarmers

Witte bodywarmers van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om elke dag je doelen te overstijgen.