alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis Verzendopties & 60 dagen Retour
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

witte sjaal

 
[3]

Witte sjaals

Accessoires kunnen een cruciale rol spelen. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden je de benodigde ondersteuning. Het herkenbare adidas design komt overal in terug. Zo hopen we je te inspireren om je iedere dag zelfbewust en authentiek te voelen. Ontdek de vernieuwer in jou en laat iedereen zien wat je kunt met adidas sjaals. Met deze witte sjaals ben je uitstekend voorbereid.

Gemaakt voor creators – adidas witte sjaals

Je vindt sjaals in de RDY en Clima collecties.

Wil jij de regels breken en opnieuw bepalen? Je kunt zowel plezier hebben als jezelf verbeteren met onze artikelen voor heren, dames en kinderen. De toekomst is nu. Shop adidas sjaals en grijp je kans.