alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

witte sokken

 
[95]
1 / 2
Paginavan 2

Witte sokken

Nu hebben we ook onze originele adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Alle dingen zijn mogelijk. adidas sokken matchen jouw stijl en zijn gemaakt om betrouwbaar en functioneel te zijn. Onze witte sokken bieden je een stijlvol voordeel.

Schrijf je eigen regels – adidas witte sokken

Met sokkencollecties als Performance, Originals en adidas by Stella McCartney ben je de nieuwste trends constant een stap voor. Performance is ontworpen voor sporters die niet bereid zijn om in te leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke nadruk op performance. Oude schatten en innovaties verzameld onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de afwisselende wereld van adidas Originals. adicolor, Clima en Classics zijn onze populaire sokkencollecties.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren, dames en kinderen. Witte sokken van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om elke dag opnieuw je persoonlijke record te verbeteren.