alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Zwarte Superstars

 
[36]

Zwarte Superstars

Een goed paar sneakers is het fundament van elke schoenenkast. In de beste modekleur die er is: zwart. Deze gouden combinatie maakt van deze items essentiële klassiekers die thuishoren op iedere deurmat. Ze passen zich moeiteloos aan in elke situatie en sluiten aan op elke outfit. Daarbij zijn ze te dragen naar allerlei gelegenheden en bestand  tegen verschillende omstandigheden. Deze sneakers zijn multi-toepasbaar, zonder dat ze aan identiteit in te leveren. Want de spannende kleur zwart heeft al inhoud genoeg. En deze draagbare juweeltjes bieden jouw voeten de gelegenheid om deze ruimte op te vullen. Wandel de sterren van de hemel op deze adidas zwarte Superstars.

Nog donkerder dan het heelal: adidas zwarte Superstars

Deze sneaker mag zich met Fèvre een superster noemen. Nadat de adidas Superstar voor het eerst halverwege de jaren zeventig het basketbalveld betrad, is dit schoeisel nooit uit het straatbeeld verdwenen. Sindsdien pronkt het aan allerlei voeten, verspreid over vele subculturen, basketballer-of-niet, jong-oud, man-vrouw, opa-kind, you name it. En dat is maar goed ook. Want op deze manier profiteert iedereen van het draagcomfort van deze schoen. Door de iconische look zul je bijna vergeten dat het ook gewoon lekker moet zitten. Daarom verdienen deze patta’s een plekje tussen de sterren van de walk of fame. Deze sneaker heeft het vermogen om iedereen op een voetstuk te plaatsen en een ster te maken van elke persoon die het aandurft.

I love zwarte adidas Superstars to the moon and b(l)ack

Wie denkt dat zwart maar zwart is, komt van een koude kermis thuis na het bekijken van deze uiteenlopende collectie. Waar de donkere tint de consistente factor vormt, biedt het variëren met materiaal, print en structuur juist meer mogelijkheden. Deze creativiteit zorgt voor een verrassend onderscheid. Ook al is deze sneaker een rijzende ster, de vertrouwde shell-toe, rubberen loopzool en de herkenbare 3-Stripes zullen nooit uit het oog verloren worden. Old-skool, stays cool met de zwarte adidas Superstar.   

Maak jouw fashionstatement met de adidas Superstar zwart

Met de iconische adidas Superstar in het zwart maak jij een echt fashionstatement. De hoofdkleur van deze coole sneakers is zwart, maar let vooral ook op de mooie details. Denk aan gekleurde 3-Stripes, witte zolen en gouden details. Let ook op de kenmerkende shell-toe. Het grootste voordeel van adidas Superstars in het zwart, is dat ze met veel verschillende kleuren en kledingstijlen te combineren zijn. Zwarte adidas Superstar zijn voor het hele gezin verkrijgbaar.