alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

basketbal topjes

 
[22]

Topjes voor basketbal

Leg jij de lat ook heel hoog? Wij weten dat details een doorslaggevende factor vormen. Met onze outfits hoef je niets van jouw dynamiek in te leveren voor een perfecte stijl. Soms zitten er bij basketbal maar een paar seconden tussen overwinning of nederlaag. adidas kleding biedt de technologieën waar de omstandigheden om vragen. Laat zien wat je kunt op het veld als het erop aankomt. adidas topjes zitten perfect en vormen een essentiële laag. Onze topjes voor basketbal geven je een stijlvol voordeel.

Verzin je eigen regels – adidas topjes voor basketbal

Perfect vochtafvoerend, geen kou en een lekkere warmte voor je vermoeide spieren: HEAT.RDY, AEROREADY of CLIMACHILL. Onze topjescollecties bestaan uit Clima, Essentials en DESIGNED4TRAINING. Parley creëert een nieuwe rol voor plastic en combineert de bescherming van het milieu met high-performance design. Verwerkt plastic afval dat op stranden en in kuststreken wordt verzameld, vormt de basis van elk onderdeel van deze collectie.

Wil jij de regels breken en herschrijven? Je kunt zowel plezier hebben als jezelf verbeteren met onze artikelen voor heren, dames en kinderen. Er zijn topjes in paars, blauw, groen en tal van andere kleuren. Show je persoonlijke stijl, die helemaal van jou is, met topjes voor basketbal van adidas.