alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

3 4 broeken

 
[13]

Broeken

Creators zijn een nieuwe, zelfverzekerde generatie die hun eigen regels maken en zich individueel uitdrukken aan de hand van hun stijl en kleding. Onze artikelen staan voor een sportief, comfortabel design voor in je vrije tijd. adidas broeken hebben zich ontwikkeld tot ware iconen. Als je aan onze broeken denkt, denk je onmiddellijk aan het legendarische design. Dat is precies waarom de Trefoil of die 3-Stripes look zo fundamenteel is. Onze broeken geven je stijl.

Gemaakt voor creators – adidas broeken

Met broekencollecties als Athletics, Performance en Originals ben je de nieuwste trends constant een stap voor. Zoek je DE outfit voor sports- of streetwear? adidas Originals zijn cruciaal als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en overal en altijd een nieuwe draai aan stijl te geven! Performance staat voor extra motivatie en prestaties. RDY, Essentials en Teamwear zijn onze bekende broekencollecties. Grijs en zwart zijn beschikbaar voor onze broeken.

Mensen die creativiteit inzetten om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren en dames. Broeken van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag opnieuw je persoonlijke record te verbeteren.