alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

FOOTBALL COLLECTIVE X COMMON GOAL

Speel als team om de sport te veranderen.
adidas football collective x Common Goal

WORKING FOR A MORE INCLUSIVE SOCIETY

adidas bundelt de krachten met Common Goal en doneert 1% van onze wereldwijde nettoverkoop van voetballen tot 2023. Ons doel is om onze betrokkenheid bij wereldwijde voetbalcommunity's te versterken en een inclusievere sport voor iedereen te creëren.
adidas football collective x Common Goal

CREATING A BETTER FUTURE TOGETHER

Common Goal deelt adidas' passie voor voetbal als een middel voor verandering door urgente kwesties zoals racisme, ongelijkheid tussen mannen en vrouwen en jeugdwerkloosheid aan te pakken. Tot de Common Goal-leden behoren toonaangevende adidas-spelers zoals Serge Gnabry en Paulo Dybala, die 1% van hun inkomsten toezeggen aan een centraal fonds. Het geld wordt toegewezen aan betrouwbare en zeer doeltreffende organisaties die met kansarme jongeren werken in community's over de hele wereld.
adidas football collective x Common Goal

SHOP FOOTBALLS AND JOIN THE MOVEMENT

Help ons bij het creëren van een betere wereld. Tot 2023 gaat 1% van de wereldwijde nettoverkoop van voetballen naar Common Goal.

YOUNG PEOPLE ARE THE FUTURE

Voetbal is een veelzijdig instrument voor positieve acties, van vluchtelingenintegratie in Duitsland tot vredesopbouw in Colombia. Op het veld promoot de sport tolerantie, inclusie en respect. Naast het veld is het een uitstekende manier om jongeren te betrekken bij programma's voor sociale ontwikkeling.

"Bij adidas streven we ernaar echt iets te veranderen door middel van voetbal. We kunnen dit echter niet alleen doen en kijken daarom naar personen en organisaties die samen in actie willen komen, zoals Common Goal."

Gonzalo Calvo, Director Communities & Culture, adidas

Common Goal koppelt hun financiering aan de Global Goals van de VN omdat dit de beste manier is om ervoor te zorgen dat het de belangrijkste organisaties ondersteunt. 193 landen, duizenden non-profitorganisaties en miljoenen jongeren werkten samen om de 17 doelstellingen te kiezen voor een duurzamere en rechtvaardigere wereld tegen 2030.
adidas football collective x Common Goal

A FORCE FOR CHANGE

Via de adidas Football Collective and Common Goal partnership hopen we grootse dingen te bereiken; om voetbal te gebruiken om vreedzame, inclusieve en duurzame community's te promoten. Of het nu gaat om het bevorderen van een gezond en actief leven door toegang op basisniveau te bieden of het vechten voor inclusiviteit en tegen racisme en vooroordelen.
adidas football collective x Common Goal

THE RIGHT PARTNER

Common Goal treedt op in meer dan 90 landen, vertegenwoordigt honderden organisaties en ondersteunt levensveranderende initiatieven. In samenwerking met Menstrual Hygiene Management heeft Common Goal via voetbal kansen geschapen om miljoenen meisjes in heel India, DRC, Oeganda en Zuid-Afrika toegang te geven tot onderwijs over hoe zij hun menstruatie veilig en met vertrouwen kunnen beheren. En het maakt deel uit van de strijd tegen systemisch racisme in prof- en amateurvoetbal via The Anti-Racist Project.

"Deze partnerschap met adidas betekent een verschuiving in de voetbalindustrie. We hebben besloten een gezamenlijke verbintenis aan te gaan om de unieke kracht van voetbal te helpen ontketenen en om zo een betere wereld te creëren. Het alternatief zou zijn om aan de zijlijn te zitten - en dat is geen optie voor adidas of voor Common Goal."

Jürgen Griesbeck, Founder, Common Goal

MORE FROM ADIDAS FOOTBALL COLLECTIVE

Door voetbal zien we mogelijkheden.