alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

grijze polo

 
[12]

Grijze poloshirts

Nu hebben we ook onze authentieke adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. adidas poloshirts zitten perfect en vormen een onmisbare laag. Met deze grijze poloshirts ben je uitstekend uitgerust.

The brand with the three stripes – adidas grijze poloshirts

Je vindt trends die al potentiële legendes zijn in de poloshirtcollecties van merken als Performance of Athletics. Performance staat voor meer motivatie en prestaties. Onze poloshirtcollecties bestaan uit RDY, Clima en adicross.

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren en kinderen. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met grijze poloshirts van adidas.

T shirtSportshirtJerseyPoloCompressie shirtSchool shirtsTennis shirtGym t-shirt