alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

grijs shirt

 
[92]
1 / 2
Paginavan 2

Grijze shirts

Met kleding in die klassieke adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Onze collecties bieden afwisselende designs die perfect op jouw vereisten zijn afgestemd. Met adidas shirts zie je er comfortabel en stijlvol uit. De grijze shirts van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Gemaakt voor creators – adidas grijze shirts

Je vindt trends die al potentiële legendes zijn in de shirtcollecties van merken als Originals, Five Ten of Performance. Performance is ontworpen voor sporters die geen zin hebben om in te leveren op stijl – het is een retro design met een onderscheidende focus op performance. Functionele designs die performance leveren waar je van op aan kunt. Dit is adidas Terrex. Dierbare klassiekers en innovaties verenigd onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de veelzijdige wereld van adidas Originals. Supernova, adicolor en RDY zijn onze geliefde shirtcollecties.

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren, dames en kinderen. De toekomst is nu. Shop adidas shirts en schitter.