alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

heren driekwart broek

 
[9]

Driekwart broeken voor heren

Nu hebben we ook onze originele adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Met driekwart broeken voor heren ben je uitstekend voorbereid.

Schrijf je eigen regels – adidas driekwart broeken voor heren

Met driekwart broekencollecties als Performance en Originals ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Performance is ontworpen voor sporters die niet bereid zijn om in te leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke focus op performance. Zoek je DE outfit voor sports- of streetwear? adidas Originals zijn essentieel als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en altijd en overal een nieuwe draai aan stijl te geven! RDY, Clima en DESIGNED4TRAINING zijn onze geliefde driekwart broekencollecties.

Wil jij de regels breken en herschrijven? Je kunt zowel plezier hebben als jezelf verbeteren met onze artikelen voor heren. Als echte sporters weten wij dat de tijd tussen de wedstrijden in net zo belangrijk is als de wedstrijd zelf. Onze herencollectie richt zich op de hoogst mogelijke standaard, zodat jij zowel naast als op het veld stijlvol kunt presteren. Driekwart broeken zijn verkrijgbaar in zwart en grijs. De toekomst is nu. Shop adidas driekwart broeken voor heren en schitter.