alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

heren tops

 
[314]
1 / 7
Paginavan 7

Tops voor heren

Nu hebben we ook onze klassieke adidas stijl een moderne update gegeven, zodat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Onze tops hebben precies die stijl voor jou en je vereisten, zodat je altijd jouw eigen potentieel kunt bewerkstelligen. De tops voor heren van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle te ondersteunen.

Verzin je eigen regels – adidas tops voor heren

Je vindt trends die al legendarisch potentieel hebben in de topscollecties van merken als Originals, TERREX of Athletics. Slecht weer? Harde wind? Hobbelige routes? Maakt niet uit! adidas Terrex is geschikt voor alle outdooractiviteiten. Wij houden je warm en droog tijdens je bergavonturen om ervoor te zorgen dat je je grip houdt! Performance is gemaakt voor sporters die niet bereid zijn om in te leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke nadruk op performance. Kies voor een legendarische stijl met adidas Originals. Het merk blijft ons inspireren om de status quo in twijfel te trekken, ondanks de casual retro vibes. Onze topscollecties bestaan uit adicolor, DESIGNED4TRAINING en Trefoil. Onze tops zijn verkrijgbaar in geel, roze, zwart en tal van andere kleuren.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren. Ongeacht of je de sportieve eigenschappen het belangrijkst vindt of de stijl: onze kleding voor heren assisteert je om in elke situatie verder te komen. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met tops voor heren van adidas.