alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

sport sweaters

 
[96]
Heren Golf Go-To AnorakHeren Golf Go-To Anorak
Add to wishlist

Go-To Anorak

Heren Golf

1 / 2
Paginavan 2

Sweaters

Nu hebben we ook onze authentieke adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Onze sweaters hebben precies die stijl voor jou en je vereisten, zodat je altijd jouw unieke potentieel kunt vervullen. Met deze sweaters ben je uitstekend voorbereid.

Gemaakt voor creators – adidas sweaters

Je vindt trends die al potentiële legendes zijn in de sweaterscollecties van merken zoals Athletics, adidas by Stella McCartney of TERREX. Functionele designs die performance leveren waar je van op aan kunt. Dit is adidas Terrex. Performance is ontworpen voor sporters die niet bereid zijn om in te leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke nadruk op performance. Zoek je de perfecte outfit voor sports- of streetwear? adidas Originals zijn cruciaal als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en altijd en overal een nieuwe draai aan stijl te geven! Essentials, Tango en Clima zijn onze populaire sweaterscollecties. Oranje, groen, geel en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze sweaters.

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren, dames en kinderen. De toekomst is nu. Trakteer jezelf op adidas sweaters en schitter.