alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

Taekwondo

 
[3]
Prijs
€ 69 - € 70
6970

Taekwondo

Verfijnde silhouetten, gestroomlijnde bewegingen en doordachte keuzes. Kernmerken die horen bij de meest kunstachtige vorm van zelfverdediging; taekwondo. Dat de kledingstukken van adidas Taekwondo naadloos op deze speerpunten aansluiten, is geen toeval. Met materialen zoals satijn kun je enkel verwachten dat deze de lichaamsvormen volgt en contouren laat zien. Maar wél met de nodige comfort en waar nodig; extra bedekking. Taekwondo maakt je extra bewust van jezelf- en daarom ook van hoe zaken aanvoelen. De veelvoudig gebruikte zachte ribstof is in deze collectie dan ook zeker op z’n plaats.

adidas Taekwondo collectie vormt zich naar jouw lichaam en persoonlijkheid

De relaxte fit van de flared broeken en ontspannen look van de zipped hoodies slaat onverbiddelijk door in jouw gesteldheid als drager. Niks knelt, niks slobbert; alles is gestroomlijnd, alles is fluïde en gaat vanzelf. Zoals jouw zelfverzekerdheid zich vormt naarmate je meer ervaring krijgt in taekwondo, zo construeert de adidas Taekwondo collectie zich steeds meer naar jouw persoonlijke vormen. Op deze manier vindt dit sportieve gedachtengoed ook haar weg naar jouw dagelijkse garderobe.

Van oorsprong is deze collectie geïnspireerd op de vintage Taekwondo-kledingstijl, die voornamelijk gecombineerd wordt met hoge sneakers en een snel design. Maar de lat voor deze productlijn is hoger gelegd. Net zoals jij jezelf telkens wilt overtreffen, zo is ook hier geprobeerd de verwachtingen over het ontwerp van deze jurken, hoodies, broeken en shirts te ontstijgen. Door het versmelten van elegantie en vrouwelijkheid met de casual look van de adidas Taekwondo collectie, is een samenspel ontstaan dat enerzijds ontspannen, maar anderzijds ook ietwat mysterieus oogt. Iets dat jou onderscheid van de menigte, maar door de asymmetrische 3-Stripes toch herkenbaar maakt.

Taekwondo richt zich op het versterken van discipline en persoonlijkheid. De adidas Taekwondo collectie zorgt ervoor dat dit karakter nog eens extra onderstreept wordt en volledig tot zijn recht komt. Deze wisselwerking vervaagt de grens tussen sports- en daily wear, waar het karakter bijna multidisciplinair wordt. De lange jurken geven door de diepe splitten de moderne vrouw een extra sterk randje, terwijl de gedurfde asymmetrische tops een bijzondere twist aan de look geven. Waar je ook voor kiest, deze kledinglijn geeft jouw persoonlijkheid een verdiende krachtboost. Net zoals de kunst van taekwondo dat doet.