alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennissokken

 
[43]

Sokken voor tennis

Laat je door niets van je routine afleiden. adidas outfits passen moeiteloos bij jouw stijl, zodat je elke workload comfortabel en vol energie kunt afhandelen. Als tennis jouw sport is, heb je keihard getraind en je skills geperfectioneerd. En wij ook – om uitrusting te ontwikkelen die je niet laat zitten. Onze sportkleding biedt volledige bewegingsvrijheid om te zorgen dat je de beste kans maakt om te winnen. Alles is mogelijk. adidas sokken matchen jouw stijl en zijn ontworpen om je met betrouwbaarheid en functionaliteit bij te staan. Onze sokken voor tennis geven je een stijlvol voordeel.

Schrijf je eigen regels – adidas sokken voor tennis

Of het nu een training of wedstrijd is, vandaag overtref jij jezelf tijdens het tennis: sokken van adidas.

Met technologieën zoals FORMOTION ben jij voorbereid op alles. Clima, Parley en RDY zijn onze populaire sokkencollecties. Parley geeft plastic een nieuwe rol en combineert milieubescherming met high-performance design. Verwerkt plastic afval dat op stranden en in kuststreken wordt verzameld, vormt de basis van elk afzonderlijk onderdeel van deze collectie. Onze sokken zijn verkrijgbaar in grijs, zwart, wit en tal van andere kleuren.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen heren en dames de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. Sokken voor tennis van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om dag in, dag uit je persoonlijke record te verbeteren.