adidas
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 100 DAGEN
adidas cadeau kaart nu online verkrijgbaar

Tennisschoenen dames

 
[77]

Laat zien dat jij niet zomaar uit het tennisveld te slaan bent op de innovatieve tennisschoenen voor dames van adidas. Perfectioneer je spel, tennis met explosieve kracht en smash jezelf naar de overwinning.

1 / 2
Paginavan 2

Tennisschoenen dames

Backhand. Forehand. Service. Zet jouw tennisbeweging extra kracht bij in een paar eerste klas tennisschoenen voor dames. Gras. Gravel of Multi-court. Elke ondergrond zorgt voor een andere dynamiek op de tennisbaan. Maar met de juiste tennisschoenen voor dames sta je sterk, stabiel en wordt jouw voetenwerk steeds beter. Zo komt die eerste Glam Slam-overwinning steeds dichterbij. Een uitputtende 5-setter, een damesdubbel of lekker even een middagje ballen slaan; elk tennisspel is weer anders. Niet alleen jouw vorm, jouw tennisuitrusting of de conditie van de tegenstander zijn van grote invloed op het verloop van de tenniswedstrijd. Ook de ondergrond waarop het tennisspel gespeeld wordt, heeft effect op de eindstand van het tennisduel. Stem daarom jouw damestennisschoenen af op de ondergrond en je staat al een love game voor.

In de juiste tennisschoenen voor dames laat je de tegenstander alle hoeken van het veld zien

Wanneer je op beton of het zogenoemde multi-court speelt, heb je tennisschoenen dames nodig die jouw spel gebalanceerd houden. Dit betekent dat je naast een extra stevig bovenwerk voor de grip, ook een Adiprene+zool nodig hebt die zorgt voor genoeg demping op jouw voorvoet. Tennissen op het gras gaat al een stukje sneller waardoor je jouw voeten het werk kunt laten doen. Een paar flexibele tennisschoenen met robuuste Adiwear-loopzolen geven jou de bewegingsruimte die je nodig hebt.

Game, set, match; tennisschoenen voor dames maken jouw tennisuitrusting compleet

Over het algemeen verloopt het spel op het oranjebruine gravel een stukje langzamer dan bijvoorbeeld op het gras of op het multicourt. Hierdoor is het belangrijk dat je extra stevig in je tennisschoenen dames staat en je goede grip op de baan hebt. Hierdoor kun je jouw backhand extra kracht bijzetten en de tennisbal precies in de juiste hoek slaan.

Extra snufjes tillen jouw tennisprestaties naar een hoger level

Een potje tennis kan naar snel naar je hoofd stijgen. Om toch een beetje koel te blijven, zijn de tennischoenen voor dames voorzien van Climacool-ventilatie. De uitgekiende 3D-Torison biedt extra steun aan je middenvoet en zorgt voor precies genoeg flexibiliteit. Met de slijtagebestendige Adituff-neus zijn niet alleen jouw schoenen, maar ook jijzelf niet kapot te krijgen. Kom maar op met die potjes tennis!