alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

tennis tassen

 
[33]

Tassen voor tennis

Met adidas accessoires heb je een basis waar je absoluut op kunt vertrouwen zonder in te leveren op functionaliteit of stijl. Met de correcte gear is plezier jouw doel voor de dag. Vandaag heb je sport gepland? Onze tassen hebben plek voor alle spullen voor je volgende workout. Ze hebben vele compartimenten en ritsvakken, zodat je jouw spullen precies kunt organiseren zoals jij wilt. Met deze tassen voor tennis ben je uitstekend uitgerust.

Gemaakt voor creators – adidas tassen voor tennis

Oranje, grijs, zwart en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze tassen.

Mensen die creativiteit inzetten om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren en dames. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met tassen voor tennis van adidas.