alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

Volleybalschoenen

 
[23]

Volleybalschoenen

Ben jij die ene held aan het volleybalnet die moeiteloos alle ballen terug tikt? Of vervul jij de rol van vliegensvlugge en onuitputtelijke libero? Welke positie je ook in het volleybalveld bekleed, je staat steviger op een paar volleybalschoenen. Of belangrijker: Je springt een stuk hoger, landt zachter en beweegt een stuk sneller met het juiste schoeisel aan de voeten. Want tijdens een intensief potje volleybal sta je amper stil. Een keihard blok, een listige opslag of een supersonische rebound. Met de energieke volleybalboosters winnen jouw team en jij set na set. Plaats, verdedig, smash en overheers.

Smash een gat in de lucht op deze volleybalschoenen

Door de stroeve loopzool maak jij de beste connectie met de ondergrond van het volleybalveld. Het Top Grip Rubber helpt je met het maken van messcherpe loopacties. Hierdoor appelleer jij op elke actie en word je in staat gesteld om de bal van de grond te houden. De responsieve Boost-middenzool brengt de nodige balans die door het stabiliteitsframe van EVA nog beter standhoudt. Zweterige sporthalen en broeierige gymzalen. Meestal de omgeving waarin je in het weekend jouw wedstrijden speelt. Elke vorm van verkoeling is daarom gewenst op het moment van het spel. Het materiaal mesh is hier het codewoord. Het bovenwerk van speciale schoenen voor volleybal bestaat veelal uit deze ventilerende stof. Hierdoor ademt de boel lekker door en kun jij je volledig focussen op het scoren van dat laatste matchpoint.

Volledig in volleybaltenue

Naast schoenen is ook de rest van jouw volleybaluitrusting essentieel. Volleybalschoenen adidas komen het beste tot hun recht in samenspel met speciale sportsokken die je extra hoog optrekt. Het tenue maak je af door strakke shirts en comfortabele sportbroekjes. En elke volleyballer weet; zonder de juiste knie- en elleboogbeschermers haal je het einde van de wedstrijd niet. Duik voor de bal, vang ‘m op, verzorg de juiste set-up en neem de overwinning mee naar huis.