alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

ZNE hoodies

 
[21]

Kom in de sportmodus met de ZNE hoodies van adidas

De adidas Z.N.E. hoodies zijn ontworpen voor het soort comfort dat alle afleiding buitensluit. Draag de hoodies, voor de wedstrijd, tijdens de warming-up of thuis. Als sporter probeer je op de momenten voor de wedstrijd de juiste focus te pakken. De Z.N.E. hoodies van adidas zijn zo ontworpen dat ze jou helpen om in de zone te komen op de cruciale momenten. Dankzij de sportieve en atletische ontwerpen blijf je te allen tijde op je gemak en comfortabel. Ook op de vrije dagen blijft voor sporters de behoefte hetzelfde, je wilt ontspannen en chillen. Even niets aan je hoofd. De minimalistische designs zijn gemaakt van zachte premium-materialen die warmte en luxueus comfort bieden. Geheel in stijl zijn de hoodies voorzien van subtiele logodetails. Geen afleiding en maximale focus.

adidas ZNE hoodies voor afleidingsverminderend comfort 

Draag de Z.N.E. hoodies met ritssluiting vlak voor de wedstrijd. Door de fast-release ritssluiting trek je 'm in snel uit als het tijd is om op het podium te stappen. Geavanceerde materialen zorgen voor een snelle zweetafvoer om je zowel tijdens als na de wedstrijd droog te houden. Blijf warm en behaaglijk bij koude weersomstandigheden. Een hoge kraag, capuchon en duimgaten houden je bedekt en zorgen ervoor dat je klaar bent op de momenten dat het nodig is. 

Gemotiveerd voor maximaal resultaat

In topsport kunnen de kleinste details het verschil maken. Zorg dan ook dat je tot in de puntjes bent voorbereid voor je volgende wedstrijd en neem de essentiële sportaccessoires mee. In de sporttassen van adidas behoud je het overzicht en kun je je belangrijkste spullen overal mee naar toenemen. Dit voorkomt stress en afleiding vlak voor het startsignaal. Ook je schoenkeuze heeft een grote invloed op je prestaties. Kies de juiste schoenen voor jouw specialiteit. Bij adidas vind je moderne sportsneakers voor elk gewenst onderdeel.