alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

zwarte sweater

 
[122]
1 / 3
Paginavan 3

Zwarte sweaters

Creators zijn een nieuwe, zelfbewuste generatie die hun eigen regels maken en zich individueel uitdrukken aan de hand van hun stijl en kleding. Onze artikelen staan voor een sportief, comfortabel design voor in je vrije tijd. Onze sweaters hebben altijd de juiste stijl voor jou en je behoeften, zodat je altijd jouw individuele potentieel kunt bewerkstelligen. De zwarte sweaters van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle te ondersteunen.

Verzin je eigen regels – adidas zwarte sweaters

Je vindt trends die mogelijk al een legendarische status hebben in de sweaterscollecties van merken als Five Ten, TERREX of Athletics. Oude schatten en innovaties samengebracht onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de diverse wereld van adidas Originals. Performance staat voor een extra niveau van motivatie en prestaties. Functionele designs die performance leveren waar je van op aan kunt. Dit is adidas Terrex. Injection Pack, Ryv en Essentials zijn onze bekende sweaterscollecties.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren, dames en kinderen. Show je persoonlijke stijl, die helemaal van jou is, met zwarte sweaters van adidas.