alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

yoga tops dames

 
[16]

Tops voor dames voor yoga

Nu hebben we ook onze authentieke adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. adidas tops passen perfect en zijn een cruciale laag. Onze tops voor dames voor yoga geven je stijl.

The brand with the three stripes – adidas tops voor dames voor yoga

Je vindt trends die al legendarisch potentieel hebben in de topscollecties van merken als adidas by Stella McCartney, Athletics of Performance. Performance is ontworpen voor sporters die niet in willen leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke focus op performance. Perfect vochtafvoerend, geen kou en een lekkere warmte voor die vermoeide spieren: HEAT.RDY, AEROREADY of CLIMALITE. Clima, Teamwear en Graphics zijn onze geliefde topscollecties. Parley wijst een nieuwe rol aan plastic toe en combineert de bescherming van het milieu met high-performance design. Verwerkt plastic afval dat op stranden en in kuststreken wordt opgeraapt, vormt de basis van elk afzonderlijk onderdeel van deze collectie.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen dames de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. Als stijl en functionaliteit dingen zijn die jij belangrijk vindt, dan biedt ons aanbod van damesoutfits je genoeg keus. Of het nu een minimalistische sportieve stijl is of in het oog springende updates van authentieke adidas designs, de keuze is aan jou. We bieden tops in oranje, paars, turquoise en tal van andere kleuren. De toekomst start nu. Koop adidas tops voor dames voor yoga en grijp je kans.