alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

sport crop top

 
[50]
1 / 2
Paginavan 2

Crop tops

Nu hebben we ook onze originele adidas stijl een moderne update gegeven, zodat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Onze crop tops hebben de juiste stijl voor jou en je wensen, zodat je altijd jouw individuele potentieel kunt bereiken. De crop tops van adidas zijn ontworpen om bij jouw actieve levensstijl te passen.

The brand with the three stripes – adidas crop tops

Of het nou een merk is zoals adidas by Stella McCartney, Performance of Athletics, met adidas crop tops kijkt iedereen je na, tijdens je trainingssessie en zelfs op weg er naartoe. Performance is de productlijn voor sporters die het beste van zichzelf eisen en wat betreft mode hun eigen regels opstellen. Bijzonder geavanceerde technologieën als AEROREADY, CLIMALITE of HEAT.RDY zijn de hoekstenen van onze temperatuurregulerende materialen. Die maken onze workout makkelijker en dankzij hun ademende vermogen zorgen ze ervoor dat je niet afkoelt tijdens afmattende workouts. Onze crop topscollecties bestaan uit Response, DESIGNED4TRAINING en Graphics. Er zijn crop tops in roze, grijs, geel en tal van andere kleuren. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met crop tops van adidas.