alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

Jerseys

 
[595]
Ajax Amsterdam x Daily Paper 22/23 Derde Mini-Tenue
Ajax Amsterdam 22/23 Mini Uittenue
Ajax Amsterdam 22/23 Mini Thuistenue
Ajax Amsterdam 22/23 Baby Thuistenue
Ajax Amsterdam 22/23 Baby Uittenue
Ajax Amsterdam 22/23 Thuisshirt
FC Bayern München 22/23 Wiesn Voetbalshirt
Real Madrid 22/23 Derde Shirt
Real Madrid 22/23 Uitshirt
Real Madrid 22/23 Thuisshirt
Real Madrid 22/23 Authentiek Thuisshirt
FC Bayern München 22/23 Derde Shirt
Real Madrid 22/23 Thuisshirt
Real Madrid 22/23 Derde Shirt
Real Madrid Marvel Avengers Tanktop
Real Madrid 22/23 Mini-Thuistenue
Juventus 22/23 Uitshirt
Juventus 22/23 Thuisshirt
Real Madrid 22/23 Uitshirt
FC Bayern München 22/23 Vierde Voetbalshirt
FC Bayern München 22/23 Thuisshirt
Real Madrid 22/23 Derde Mini-Tenue
FC Bayern München 22/23 Authentiek Derde Shirt
Real Madrid 22/23 Authentiek Derde Voetbalshirt
Juventus 22/23 Uitshirt
Real Madrid 22/23 Authentieke Derde Voetballongsleeve
Japan Pre-Match Voetbalshirt
Bosnië 22 Thuisshirt
Argentinië 22 Thuisshirt
Argentinië Tiro 23 Game Day Pre-Match Voetbalshirt
Tiro 23 Club Training Shirt
Spanje 22 Thuisshirt
Spanje 22 Thuisshirt
Argentinië 22 Thuisshirt
Argentinië 22 Uitshirt
Duitsland 22 Thuisshirt (Grote Maat)
Mexico Tiro 23 Game Day Pre-Match Voetbalshirt
Argentinië Pre-Match Shirt
Duitsland 22 Authentiek Thuisshirt
adidas Sereno AEROREADY T-shirt
Spanje 22 Thuisshirt
Arsenal 22/23 Derde Shirt
Spanje 22 Thuisshirt (Grote Maat)
1 / 13
Paginavan 13

Sportshirts

Voor elke sportieve activiteit ontwerpt adidas het perfecte sportshirt. Wanneer je fanatiek sport wil je kleding dragen dat lekker zit en die jou ondersteunt in sportieve prestaties. De adidas sportshirts collectie bestaat uit een ruime keuze aan designs voor volwassenen en kinderen. Ga voor een sportief voetbalshirt in authentieke clubkleuren, een ruimvallend basketbalshirt of een aangesloten top; het belangrijkste kenmerk van een sportshirt is dat zweet optimaal wordt afgevoerd en je vrij kunt bewegen tijdens fanatieke acties. Daarom is het belangrijk om te kijken welke jersey het beste geschikt is voor jouw training en of deze is voorzien van de vochtabsorberende AEROREADY-technologie. Heb je eenmaal de juiste pasvorm geselecteerd, dan is het goed om te kijken welke kleur en design aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Zo kom je altijd stijlvol en zelfverzekerd voor de dag. De sportshirts van adidas zijn voorzien van opvallende en subtiele logodetails en verkrijgbaar in kleurrijke varianten.

Duurzame sportkleding voor een betere wereld

adidas bereikt duurzame mijlpalen en investeert volop in een verbeterde wereld voor mens en milieu. Hierbij heeft het merk als doel te investeren in een duurzame productieketen en de wereld te verbeteren en schoner te maken. Een groot deel van deze collectie sportshirts is gemaakt van gerecyclede plastic afval dat opnieuw is getransformeerd tot polyestergaren. Dit plastic afval is hoofdzakelijk afkomstig van PET-flessen. Ook maakt het merk gebruik van plastic afval uit de oceanen. Dit plastic afval wordt opgehaald op afgelegen stranden en aan de kust. Door het hergebruiken van plastic afval worden grondstoffen gespaard. Daarnaast voldoet deze duurzame sportkleding nog steeds aan de hoogwaardige kwaliteitseisen waar het merk bekend om staat. Zo zijn ook deze sportieve jerseys voorzien van hoogwaardige technologieën die bijdragen aan jouw sportieve performance. Met een duurzame adidas sportoutfit, kun je met een gerust hart sporten en draag je bij aan een duurzamere wereld.

T shirtSportshirtFiets jerseyBasketbal jerseysVoetbalshirtsHardloopshirtsYoga shirtFiets jersey