alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

tops wit

 
[115]
1 / 3
Paginavan 3

Witte tops

Creators zijn een nieuwe, zelfbewuste generatie die hun eigen regels maken en zich individueel uitdrukken via hun stijl en kleding. Onze artikelen symboliseren een comfortabel, sportief design voor in je vrije tijd. adidas tops passen perfect en vormen een belangrijke laag. Onze witte tops geven je een stijlvol voordeel.

The brand with the three stripes – adidas witte tops

Of het nu een merk is als Athletics, adidas by Stella McCartney of Originals, met adidas tops kijkt iedereen je na, tijdens je trainingssessie en zelfs op weg er naartoe. Dierbare klassiekers en innovaties verenigd onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de veelzijdige wereld van adidas Originals. Performance is ontworpen voor sporters die niet bereid zijn om in te leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke focus op performance. Je vindt tops in de DESIGNED4TRAINING, Trefoil en Response collecties.

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren, dames en kinderen. Witte tops van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om elke dag opnieuw je doelen te overstijgen.