alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

yoga accessoires

 
[30]

Accessoires voor yoga

Met adidas accessoires heb je een basis waar je volledig op kunt vertrouwen zonder in te leveren op functionaliteit of stijl. Met de correcte uitrusting is plezier jouw doel voor de dag. Alles is mogelijk. adidas accessoires matchen jouw stijl en zijn ontworpen om je met functionaliteit en betrouwbaarheid bij te staan. De accessoires voor yoga van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

The brand with the three stripes – adidas accessoires voor yoga

Onze accessoires bestaan uit gerecycled polyester, nylon en polyester.

Met accessoirecollecties als Performance en adidas by Stella McCartney ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Performance staat voor meer motivatie en prestaties.

Je vindt accessoires in de Clima, Supernova en Parley collecties. Parley geeft plastic een nieuwe rol en combineert milieubescherming met high-performance design. Verwerkt plastic afval dat op stranden en in kuststreken wordt verzameld, is de basis van elk onderdeel van deze collectie. Onze accessoires zijn verkrijgbaar in beige, oranje, wit en tal van andere kleuren.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen heren, dames en kinderen de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken. De toekomst is nu. Koop adidas accessoires voor yoga en profiteer van het moment.