alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

yoga sweater

 
[2]

Sweaters voor yoga

Nu hebben we ook onze klassieke adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Onze collecties bevatten afwisselende designs die perfect op jouw wensen zijn afgestemd. Met adidas sweaters zie je er comfortabel en stijlvol uit. Met deze sweaters voor yoga ben je uitstekend voorbereid.

Bepaal je eigen regels – adidas sweaters voor yoga

Je vindt trends die mogelijk al een legendarische status hebben in de sweaterscollecties van merken als adidas by Stella McCartney of Athletics. Essentials is onze populaire sweaterscollectie.

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren en dames. Paars, zwart, zilver en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze sweaters. De toekomst is nu. Trakteer jezelf op adidas sweaters voor yoga en schitter.