alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HEREN
  • DAMES
  • KIDS
  • NIEUW
  • SPORTEN
  • COLLECTIES
  • OUTLET
Je winkelwagen is leeg

yoga tops

 
[17]

Tops voor yoga

Met kleding in precies die authentieke adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Onze tops hebben precies de juiste stijl voor jou en je vereisten, dus dat betekent dat je altijd jouw persoonlijke potentieel kunt vervullen. De tops voor yoga van adidas zijn ontworpen om bij jouw actieve levensstijl te passen.

The brand with the three stripes – adidas tops voor yoga

Of het nou een merk is zoals Athletics, adidas by Stella McCartney of Performance, met adidas tops maak je niet alleen maar indruk tijdens je workout, maar ook op weg ernaartoe. Performance is de productlijn voor sporters die het beste van zichzelf eisen en de regels voor zichzelf bepalen wat mode betreft.

Met technologieën als TECHFIT ben jij voorbereid op elke omstandigheid. Bijzonder geavanceerde technologieën als CLIMACOOL, HEAT.RDY of CLIMALITE zijn de fundering van onze temperatuurregulerende materialen. Die maken onze trainingssessies makkelijker en dankzij hun ademende vermogen zorgen ze ervoor dat je niet afkoelt tijdens afmattende workouts. DESIGNED4TRAINING, Clima en Warpknit zijn onze bekende topscollecties. Wij vechten voor plasticvrije oceanen en maken functionele sportartikelen van plastic afval. Parley is de collectie waarin we plastic afval, bij elkaar gebracht op stranden en in kuststreken, verwerken als ruw materiaal. We hebben tops in turquoise, blauw, beige en tal van andere kleuren.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen heren, dames en kinderen de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna weer in twijfel te trekken. Tops voor yoga van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om elke dag je persoonlijke record te verbeteren.