alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

We zien mogelijkheden in dat wat goed voor sporters is, beter moet zijn voor de planeet. Daarom creëren we producten met gerecyclede materialen, maken we producten die opnieuw gemaakt worden en ontwikkelen we producten in samenwerking met de natuur. We willen dat de wereld de mogelijkheden ziet en actie onderneemt om een eind te maken aan plastic afval, zodat we altijd speelplaatsen zullen hebben.

MAKING MATERIAL CHANGE

Jouw keuzes weerspiegelen wat je belangrijk vindt.

DEELS GEMAAKT MET PARLEY OCEAN PLASTIC

Dit materiaal is geen oplossing om onze oceanen te redden, maar het is wel een begin. Gemaakt van opnieuw vormgegeven plastic afval, onderschept op afgelegen eilanden, stranden en kustgebieden.

MADE TO BE REMADE

Draag het en breng het vervolgens terug. We maken er iets nieuws van. Het einde van het ene product kan het begin zijn van het volgende. Dit is gemaakt voor performance. Dit is Made To Be Remade.

MADE WITH NATURE

Ons nieuwe footwear tijdperk staat in het teken van het zoeken naar meer verantwoordelijke oplossingen. Van een eco-innovatie die is ontworpen om de biologie na te bootsen tot baanbrekende plantaardige garen, onze nieuwe materialen stellen onze sporters en onze toekomst voorop.