alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

Kindervoetbalschoenen

 
[36]

Op de kindervoetbalschoenen van adidas heeft je kind controle, stabiliteit en kracht tijdens iedere training en wedstrijd. Bovendien zien de moderne, stijlvolle ontwerpen er ook gewoon heel erg gaaf uit.

Gamemode Firm Ground Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Turf Voetbalschoenen
Gamemode Knit Firm Ground Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Turf Voetbalschoenen
Gamemode Firm Ground Voetbalschoenen
Copa Sense.3 Indoor Sala Voetbalschoenen
Gamemode Knit Indoor Voetbalschoenen
X Speedportal Messi.3 Multi-Ground Voetbalschoenen
Gamemode Firm Ground Voetbalschoenen
Predator Edge.3 Multi-Ground Voetbalschoenen
Predator Edge.1 Firm Ground Voetbalschoenen
X Speedportal+ Firm Ground Voetbalschoenen
Gamemode Firm Ground Voetbalschoenen
Copa Sense.3 Indoor Sala Voetbalschoenen
Predator Edge+ Firm Ground Voetbalschoenen
Gamemode Firm Ground Voetbalschoenen
Gamemode Firm Ground Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Veterloze Turf Voetbalschoenen
Predator Edge.3 Firm Ground Veterloze Voetbalschoenen
X Speedportal.1 Firm Ground Voetbalschoenen
X Speedportal Messi.3 Indoor Voetbalschoenen
Predator Edge.3 Veterloze Turf Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Indoor Voetbalschoenen
Predator Edge+ Firm Ground Voetbalschoenen
Copa Sense.3 Laceless Firm Ground Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Firm Ground Voetbalschoenen
X Ghosted.3 Multi-Ground Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Veterloze Firm Ground Voetbalschoenen
Predator Mutator 20.3 Turf Voetbalschoenen
Predator Mutator 20.3 Indoor Voetbalschoenen
Nemeziz .3 Turf Voetbalschoenen

Kindervoetbalschoenen

De scheenbeschermers liggen klaar. Het voetbaltenue is gewassen. Maar er mist nog één ding; het gereedschap van elke voetballer: de kindervoetbalschoenen. Deze schoenen van hoogwaardige kwaliteit maken de voetbaluitrusting van jouw kleine pupil compleet. En net zoals de groten der aarde, mag jouw kind best een beetje kritisch zijn wat betreft zijn of haar voetbalschoeisel.

Met deze kindervoetbalschoenen zijn jouw kids zeker in hun nopjes

Een potje zaalvoetbal, wedstrijdjes op kunstgras of ouderwets in het modderige gras. Voor elke ondergrond hebben wij de passende kindervoetbalschoenen. De exemplaren voor indoorvelden zijn voorzien van een rubberen loopzool die ervoor zorgt dat de tegenstander altijd het nakijken heeft. Uitgedachte schijnbewegingen en onverwachte loopacties worden door het naadloze bovenwerk van synthetisch leer nóg scherper.

Met deze schoenen worden jouw kinderen zeker de pupil van de week

Ook de turf voetbalschoenen voor kinderen zijn voorzien extra zacht, synthetisch leer dat zich gemakkelijk vormt naar de voet van jouw kind. Daarnaast zijn de zolen voorzien van kleinere noppen waardoor er meer grip met de ondergrond ontstaat. Zo blijft jouw kleine jongen of meid stevig staan tijdens het oefenen van de beginselen van de perfecte traptechniek.

Voetbalschoenen voor kinderen passend bij elke ondergrond

Wil jij jouw kleine gelijk in een stel klassiekers zetten? Ga dan voor de old-time favoriete zwarte voetbalschoen voor kinderen. Zo leren ze gelijk hoe het zit. Het gaat niet om de looks, het gaat om het textiel, de coating, de textuur. Het gaat om de band die je creëert met het voetbalinstrument; de kindervoetbalschoen. Uiteraard bieden de voetbalschoenen voor kids genoeg ondersteuning aan de enkels, knieën en voet. De stevige hielkap zorgt voor extra stabiliteit en ondersteuning. Daarbij is de Tension Tape die voor het bovenwerk van de voetbalschoenen wordt gebruikt, zo ontworpen dat het zich helemaal naar de voet van jouw kind aanpast. Bovendien zit op deze manier de boel goed gefixeerd zodat de ballen met extra snelheid op het doel afgevuurd kunnen worden.