alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Studs en voetbalnoppen

 
[6]
Voetbal Veelkleurig Vervangende Conische SG NoppenVoetbal Veelkleurig Vervangende Conische SG Noppen

Vervangende Conische SG Noppen

Voetbal

Voetbal Veelkleurig Vervangende Soft Ground NoppenVoetbal Veelkleurig Vervangende Soft Ground Noppen

Vervangende Soft Ground Noppen

Voetbal

Golf Zwart Thintech Noppen 400 StuksGolf Zwart Thintech Noppen 400 Stuks

Thintech Noppen 400 Stuks

Golf

Voetbal Veelkleurig Sleutel voor Soft Ground NoppenVoetbal Veelkleurig Sleutel voor Soft Ground Noppen

Sleutel voor Soft Ground Noppen

Voetbal

Voetbal Veelkleurig Vervangende Lange Soft Ground NoppenVoetbal Veelkleurig Vervangende Lange Soft Ground Noppen

Vervangende Lange Soft Ground Noppen

Voetbal

Studs en voetbalnoppen

Als voetballer is je uitrusting natuurlijk van groot belang. Alleen zo behaal jij de wenselijke scores! En denk je daarbij ook goed na over de details van je outfit? De noppen onder je schoenen bijvoorbeeld. Want hoewel ze standaard dan misschien al onder je adidas voetbalschoenen zitten, kun je een extra set altijd goed gebruiken. Bijvoorbeeld als je van veld verandert, de studs versleten zijn of als je toe bent aan een nieuwe look. Bij adidas kun je terecht voor een ruim aanbod aan noppen en noppenaccessoires.

Ga voor de juiste grip

De studs onder je schoenen zijn van belang bij de grip die je op het veld hebt. En dat is natuurlijk hartstikke belangrijk bij jouw trainingen en wedstrijden. Niet gek dus om een extra paar bij je te hebben, bijvoorbeeld als de ondergrond net wat kan verschillen. Zo zijn er adidas studs in meerdere materiaalsoorten, zoals aluminium en TPU. Voor welke soort je ook kiest: jij ervaart altijd stevige ondersteuning met onze lichtgewicht en robuuste studs. Voor de perfecte grip op bijvoorbeeld zachte velden. In de categorie noppen en noppenaccessoires vind je natuurlijk ook noppensleutels. Of je je adidas voetbalnoppen nu stevig wilt aandraaien of de noppen wilt verwisselen: Zo’n sleutel is essentieel in je sporttas.

Een nieuwe look

Noppen en noppenaccessoires kun je ook heel goed gebruiken als je een nieuwe look onder je schoen wilt. En geloof ons maar, het zijn juist deze details in je look die van jou de ster op het veld maken. Durf daar dus mee uit te pakken! Zeker als er nu bijvoorbeeld zwarte of zilverkleurige noppen onder je voetbalschoenen zitten, ga je echt voor een andere uitstraling met adidas studs in een kleur als rood of geel. Lekker opvallend! En als je gaat voor een kleur die ook in de rest van je outfit terugkomt, sta je zo stralend in het veld. Zo zien we het natuurlijk graag – durf jouw mannetje te staan.