adidas
Gratis verzending zonder minimum aankoopbedrag
Langere retourperiode voor kerst
Bestel voor 14:00 uur, volgende dag bezorgd

adidas X Voetbalschoenen

(100 producten)
  • Prijs (laag-hoog)
  • Nieuwste bovenaan
  • Bestsellers
  • Prijs (hoog-laag)
  • Beste waardering
1 / 3
Paginavan 3

ADIDAS X VOETBALSCHOENEN

Verbluffende kracht, ultralicht en zo snel als een luipaard. adidas X voetbalschoenen leveren explosieve snelheid als jij de tegenstanders in het stof laat happen. Het iconische Clawcollar-ontwerp wordt gecombineerd met eersteklas voetbaltechnologie om jou de snelste voetbalschoenen ooit te geven. Ontketen snelheid en pak kansen met bliksemsnelle lichtgewicht X voetbalschoenen om de wedstrijd naar jouw hand te zetten.
Jouw X Factor
Til je spel naar een hoger niveau met de weergaloze snelheid en precisie van adidas X voetbalschoenen. De X-collectie is verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen in hele en halve maten met grafische kleurencombinaties, voor een unieke voetbalstijl met ongeëvenaard comfort.
Snelheid op elke ondergrond
Waar je ook wilt vlammen, er is een paar X voetbalschoenen voor jouw manier van spelen. We hebben met zorg lichte en snelle schoenen vervaardigd voor elke ondergrond, inclusief stevige ondergronden, kunstgras en hardcourt, zaalvloeren en zachte ondergronden. Weer of geen weer, met de X kom je verder.
Ontketen jouw X Factor
Zet het veld in vuur en vlam, profiteer van elke ontstane ruimte en pak je voordeel met adidas X voetbalschoenen om razendsnel toe te slaan.

Beweeg explosief met veterloze ontwerpen met een verankerde pasvorm voor gestroomlijnde snelheid. Ontdek wedstrijdveranderende stabiliteit met lage Clawcollar-ontwerpen die je voeten ongeëvenaarde kracht geven. Ontketen pure acceleratie met ultralichte Speed Frame-technologie voor een bliksemsnel gevoel. Geniet van explosieve energieteruggave met boost-middenzooldemping voor pure kracht. Voel de bal met lichtgewicht bovenwerken van mesh voor een optimale touch en balbeheersing bij hoge snelheden.

Ervaar ongekende snelheden met de aerodynamische voetbalschoenen uit de adidas X-collectie. Dender langs de verdediging en laat iedereen mijlenver achter je als jij in de overdrive gaat.

Met de laatste nieuwe adidas X voetbalschoenen beleef jij het voetbal écht vanuit een andere dimensie. Er zijn modellen met en zonder veters, of met een verstelbaar vetersysteem. De veterloze adidas voetbalschoen verovert sinds het debuut in 2016 steeds meer terrein. Dankzij verbluffende innovaties in techniek en design, ben jij met deze adidas X nóg sneller en nóg wendbaarder. Eindelijk kun je blindelings vertrouwen op eigen kunnen, omdat je schoenen een perfecte match zijn en jouw spel naar een hoger plan tillen. Met de adidas X verwerf je een veel betere balcontrole, waardoor ook meer kracht en precisie voor een pass of doelschot. Weet je dat je zo ook punten scoort voor uitstekend teamwork? Blader gauw in onze online catalogus voor de nieuwste modellen, kleuren en limited editions van de adidas X voetbalschoenen. Het zal je niet teleurstellen!

Waarom kies je voor een veterloze adidas X?
Een deel van de nieuwe collectie adidas X voetbalschoenen is veterloos. Daardoor winnen de schoenen aan pasvorm en functionaliteit op het veld. De bovenkant van de schoen is zó geconstrueerd dat er ruimte is voor optimaal balcontact en dus een maximale beheersing van het moment. Je voet is van hiel tot teentoppen vakkundig beschermd en gestabiliseerd door een combinatie van slim design en sterke, maar vederlichte materialen. Er is over elk detail ontzettend goed nagedacht, vanuit elke mogelijke positie en situatie op het veld. Veterloos én lichtgewicht, met een geperforeerde Speedframe-loopzool voor snelheid: wat wil je nog meer?
Kenmerken en highlights
Kijk bij elk model bij de beschrijving, kenmerken en highlights om zo je keuze af te stemmen op je wens en behoefte.