alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

Zwarte voetbalschoenen

 
[47]

Ga voor de perfecte touch en volledige balcontrole met de zwarte voetbalschoenen van adidas. Hier vind je innovatieve en stijlvolle voetbalschoenen om het spel te bepalen en samen met je team de punten te pakken.

X Speedportal+ Firm Ground Voetbalschoenen
Copa Sense.3 Laceless Firm Ground Voetbalschoenen
Predator Edge.2 Firm Ground Voetbalschoenen
Predator Edge+ Firm Ground Voetbalschoenen
Predator Edge.3 Veterloze Turf Voetbalschoenen
X SPEEDPORTAL.2 Firm Ground Voetbalschoenen
Predator Edge.1 Soft Ground Voetbalschoenen
Kaiser 5 Cup Voetbalschoenen
Predator Edge.1 Low Firm Ground Voetbalschoenen
Copa Sense+ Firm Ground Voetbalschoenen
Predator Edge.1 Firm Ground Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Turf Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Soft Ground Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Indoor Voetbalschoenen
Samba Leren Schoenen
World Cup Voetbalschoenen
Copa Sense.3 Turf Voetbalschoenen
Kaiser 5 Goal Voetbalschoenen
Deportivo Indoor Schoenen
Mundial Goal Schoenen
Predator Edge.3 Indoor Voetbalschoenen
Copa 20+ Soft Ground Voetbalschoenen
Predator Edge.3 Firm Ground Voetbalschoenen
Predator Edge.3 Turf Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Firm Ground Voetbalschoenen
Predator Edge.3 Firm Ground Voetbalschoenen
Copa Sense.3 Firm Ground Voetbalschoenen
Copa Mundial Voetbalschoenen
Copa Sense.2 Firm Ground Voetbalschoenen
Copa Sense.3 Firm Ground Voetbalschoenen
Kaiser 5 Liga Schoenen
Kaiser 5 Team Voetbalschoenen
Predator Edge.3 Turf Voetbalschoenen
Predator Edge+ Firm Ground Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Veterloze Firm Ground Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Turf Voetbalschoenen
Predator Edge.3 Veterloze Firm Ground Voetbalschoenen
Mundial Team Voetbalschoenen
X Ghosted.3 Laceless Firm Ground Voetbalschoenen
Predator Mutator 20.3 Firm Ground Voetbalschoenen
Predator Edge.1 Firm Ground Voetbalschoenen
Copa Sense.3 Sala Indoor Voetbalschoenen

Zwarte voetbalschoenen met klassieke of moderne vormgeving

De zwarte voetbalschoenen met witte 3-Stripes van adidas zijn de absolute klassiekers onder de voetbalschoenen. Kies voor klassiek en speel in de stijl van de voetbalsterren van weleer. Maar dan wel voorzien van de nieuwste innovaties, zoals EVA-middenzolen en TPU-zolen, om te spelen als de sterren van vandaag. Liever een paar voetbalschoenen in moderne stijl maar wel in het zwart? Die hebben we natuurlijk ook, zoals veterloze modellen met futuristische details en silhouetten. Neem de controle over met uitvoeringen met een naadloos bovenwerk voor de ideale touch en controle.

Voetbalschoenen in het zwart om comfortabel op te presteren

Ieder model heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten en kenmerken om jouw vaardigheden te ondersteunen. Kies voor voetbalschoenen in het zwart die passen bij jouw specifieke wensen, zoals de ultieme touch of juist extra power om verwoestend uit te halen en splijtende passes te geven. Welke je ook kiest, je bent altijd voorzien van de kwaliteit waar de professionals ook mee spelen. Ontwikkel je skills iedere keer dat je jouw zwarte voetbalschoenen aantrekt en laat je talent zien.

Voor iedere ondergrond een paar specialistische kicksen

Speel je ook graag indoor wedstrijden of op hardcourt veldjes? Dan hebben we zwarte voetbalschoenen in onbetwiste adidas stijl om comfortabel en behendig op te bewegen. Trek je voetbaloutfit van adidas aan met je voetbalschoenen eronder en je zet in pure adidas voetbalstijl jouw talent om in kracht, snelheid, souplesse en doelpunten. Dan komen de overwinningen vanzelf. Je shopt eenvoudig de ideale voetbalschoenen in onze online shop om op te presteren en vol vertrouwen het veld op te gaan. Welk paar worden jouw nieuwe wondersloffen?