alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
adidas / februari 2020

TEAM SUPERSTAR: NINJA

Als er één constante factor in het altijd veranderde eSports-arena is, is het Tyler 'Ninja' Blevins wel die aan de top van de streaming charts staat. Ninja heeft zijn skills en stijl doorlopend ontwikkeld om zijn miljoenen volgers geboeid te houden.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-ninja-1-all


ALTIJD VERNIEUWEND

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-ninja-2-all

Ninja is als een van de meest populaire online gamers ter wereld naar het absolute sterrendom geklommen. Met meer dan 22 miljoen abonnees op YouTube en meer dan 14,9 miljoen volgers op Instagram, entertaint Ninja dagelijks duizenden met een mix van zijn behulpzame en grappige Fortnite-streams op Microsoft's streamingplatform, Mixer. De 28-jarige inwoner van Chicago heeft ook miljoenen ingezameld voor het goede doel en als hij niet online is, brengt hij graag tijd met zijn vrouw Jessica en hun twee honden door.

De weg naar de top was niet makkelijk. Ninja moest zichzelf constant pushen om aan de toenemende verwachtingen van zijn volgers te voldoen. "Ik wist dat ik moest veranderen," zegt Ninja. "Ik heb altijd geweten dat ik meer moet oefenen, streamen en spelen om beter te worden. En dat is iets wat ik altijd heb gedaan. En nog steeds doe." De succesvolle gamer besloot zijn kennis te delen en een boek uit te brengen, getiteld 'Get Good: My Ultimate Guide To Gaming,' wat dienst doet als een gebruikershandleiding voor jonge kids die geïnteresseerd zijn in eSports.

Het is heel inspirerend om een heleboel mensen die aan de top van hun vakgebied staan met adidas te zien samenwerken. Ik ben nog altijd zwaar onder de indruk.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-ninja-3-all


PESTEN MET GAMEN BESTRIJDEN

In een wereld waarin cyberpesten een gemeengoed is geworden, streeft Ninja ernaar om de digitale wereld stapje voor stapje op een positieve manier te veranderen. "Het is heel belangrijk om een heleboel positiviteit te verspreiden in een wereld die verdrinkt in alle negativiteit van social media," aldus de 28-jarige. "Ik geloof echt dat wanneer je een positieve mindset hebt, je iedereen om je heen daarin mee kunt nemen. Het is goede karma, het komt terug, en hopelijk steekt dat ook andere mensen aan. En dan wordt het een cirkel van liefde." Hoewel het een competitieve sport is, realiseert Ninja zich dat negativiteit alleen maar tot mislukking voor hemzelf en zijn fans zal leiden.

Ik wil gewoon een rolmodel zijn, een goed voorbeeld stellen voor hun fans en de mensen die hen verafgoden en bewonderen.

KAN NIET STOPPEN, WIL NIET STOPPEN

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-ninja-4-all

Nu gebruikt Ninja zijn platform om de culturele perceptie te doorbreken van wat het betekent om een gamer te zijn. "Ik wil gamen en eSports en alles wat daarbij hoort gewoon voort laten bestaan... het blijven ontwikkelen, het gangbaarder en toegankelijker voor iedereen maken." "Tot aan het punt dat mensen het niet eens meer in twijfel trekken." Ninja heeft onze volle aandacht en we zullen al zijn ontwikkelingen op de voet volgen.

adidas / februari 2020
Tags