alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

zwarte damesjas

 
[11]
City Outdoor Zwart Traveer RAIN.RDY ParkaCity Outdoor Zwart Traveer RAIN.RDY Parka

Traveer RAIN.RDY Parka

City Outdoor

Zwarte damesjassen

Met kleding in precies die klassieke adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Onze damesjassen hebben precies de juiste stijl voor jou en je vereisten, zodat je altijd jouw persoonlijke potentieel kunt vervullen. Met deze zwarte damesjassen ben je uitstekend voorbereid.

Gemaakt voor creators – Zwarte damesparka's

Je vindt trends die al legendarisch potentieel hebben in de damesjassencollecties van merken zoals adidas by Stella McCartney, Athletics of Performance. Performance is de productlijn voor sporters die het beste van zichzelf eisen en hun eigen regels wat betreft mode bepalen. Zoek je de perfecte outfit voor streetwear of sport? adidas Originals zijn onmisbaar als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en overal en altijd een nieuwe draai aan stijl te geven! Onze damesjassencollecties bestaan uit RDY, Clima en Trefoil.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren en dames. Zwarte damesjassen van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om dag in, dag uit jezelf te blijven verbeteren.