alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

fietsjassen heren

 
[13]

Fietsjassen voor heren

Met kleding in precies die authentieke adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Of je nu de stad uit gaat tijdens het weekend of gewoon je voordeur uit stapt, onze fietsjassen bieden je optimale ondersteuning. De fietsjassen voor heren van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Gemaakt voor creators – adidas fietsjassen voor heren

Bijzonder geavanceerde technologieën als RAIN.RDY of CLIMAPROOF vormen de hoeksteen van onze temperatuurregulerende materialen. Die maken onze workout makkelijker en dankzij hun ademende vermogen zorgen ze ervoor dat je niet afkoelt tijdens afmattende workouts. Onze fietsjassen zijn verkrijgbaar in blauw en grijs.

Wil jij de regels breken en opnieuw bepalen? Zowel plezier als verbetering zijn mogelijk met onze artikelen voor heren. Het maakt niet uit of je de sportieve eigenschappen het belangrijkst vindt of de stijl: onze kleding voor heren assisteert je om in elke situatie verder te komen. De toekomst is nu. Trakteer jezelf op adidas fietsjassen voor heren en grijp je kans.